Team Qunst Collectief

Hans van Engelen

Beeldend kunstenaar

Anna de Rijk

Beeldend kunstenaar

Rik van Schaik

Fotografie, poëzie en verhalen

Jeffrey Horsting

Grafisch vormgever

Michel van den Boogaard

Schilder, ontwerper, grafisch vormgever

Nanda Zoutenbier

Keramist, schilder

Ruth van engelen

Stylistt, Beeldend vormgever

Wie we zijn en wat we doen

Nanda zoutenbier

Als activiteitenbegeleidster in de Willem Arntz , nu Altrecht heb ik gewerkt met keramiek, textiele werkvormen en tekenen en schilderen.

Na jaren niets meer gedaan te hebben kwam ik twee jaar geleden terecht bij de “ Werkplaats Vleuten” in het atelier van Gerda Glerum.

Door weer met mijn handen bezig te zijn tijdens het werken met klei is mijn plezier om dingen te creëren weer helemaal terug.


 

Michel van den Boogaard

Michel van den Boogaard houdt zich bezig met verbeelden en vormgeven. In heel verschillende stijlen en verschijningsvormen; schilderijen, objecten, sculpturen en grafisch werk. 

Bij een opdracht weet hij precies wat hij moet maken om aan de doelstelling van het project te voldoen. Bij vrij werk is het resultaat afhankelijk van stemming, het weer en de vibraties in de lucht.

anna de rijk

Anna de Rijk houdt van bijna alle kunstvormen en vindt het leuk zichzelf uit te dagen. Anna de Rijk maakt beeldend werk maar ook van schilderen en het werken met alledaagse voorwerpen. Anna initieerde het Qunst Collectief waardoor ze voor zichzelf en voor andere kunstenaars de mogelijkheid creëert  te experimenteren en van en met elkaar te leren.  Op haar blogspot vindt u verschillende voorbeelden van haar werk. 

Rik van Schaik

Rik van Schaik houdt van tekenen, schrijven, fotograferen, dichten en theater. In de smalle marges waagt hij zich aan eigen creaties op dit vlak. Binnen het Qunst Collectief is hij op zoek naar overeenkomsten en verschillen in uitingsvormen van grotere en kleinere gevoeligheden, waarbij de verschillen vaak kleiner zijn dan grote overeenkomsten. Op zijn website vindt u verschillende voorbeelden van zijn werk.

Hans van engelen

Stilzitten is geen optie voor Hans van Engelen. Theater, schilderen, architectuur, decorbouw en het bewerken van stenen en het maken van sculpturen zijn zijn creatieve kanten.

Hans van Engelen werkt in opdrachten en maakt ook vrij werk. In vrij werk laat hij zich graag leiden door natuurlijke lijnen en vormen.

jeffrey horsting

 Jeffrey Horsting houdt van verschillende kunstvormen zo heeft hij een achtergrond van portret tekenen, airbrushen en schilderen. Zijn interesse ligt vooral bij oude stammen zoals de Inca’s, indianen en de Polynesische cultuur. Ook exploreert hij nieuwe technieken zoals schilderen met aquarel en graveren in metaal.

Ruth van Engelen